ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΛΥΣΕΙΣ

Ένα ξεχωριστό εσωτερικό προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Στο υβριδικό μοντέλο E-TENSE 4x4, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό γίνεται εμφανές από το λογότυπο ‘E’ στο μοχλό των ταχυτήτων, που παραπέμπει άμεσα στο ηλεκτρικό πρωτότυπο. Το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 θα λανσαριστεί αρχικά με το εσωτερικό DS Inspiration RIVOLI με επενδύσεις Pearl Grey.

Εμπειρία αισθήσεων αποτελούν και οι δύο οθόνες των 12 ιντσών. Ο χάρτης στην μεγάλη οθόνη αφής του DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 σας ενημερώνει συνεχώς για την υπολειπόμενη απόσταση που μπορείτε να διανύσετε με ηλεκτροκίνηση και εμφανίζει επιπρόσθετα και τους σταθμούς φόρτισης.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

“Μηδενικές εκπομπές (Zero emissions)”. Προεπιλογή. Κάθε φορά που ξεκινάτε τον κινητήρα το αυτοκίνητο λειτουργεί σαν ηλεκτρικό με στόχο την οδηγική άνεση και την αθόρυβη λειτουργία εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους και CO2 “Sport” εστιάζει στις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση “Hybrid” βελτιστοποιεί αυτόματα τις επιδόσεις και την κατανάλωση. Ο Μ.Ο. των εκπομπών του CO2 δεν ξεπερνά τα 49γρ/χλμ;“4WD” μετάδοση και στους 4 τροχούς για καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένο, αμμώδες, ή χιονισμένο οδόστρωμα.

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ 4X4

Σύστημα κίνησης του E-TENSE 4x4 : Υβριδικό από την DS

Το σύστημα κίνησης αποδίδει 200ίππους (147kW) και αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 109ίππων (80kW) και συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων (EAT8). Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 300 ίππους και η ροπή είναι 450Nm, στο πρόγραμμα ‘Sport’.

Σε πρόγραμμα κίνησης μηδενικών εκπομπών (Zero Emissions) το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 μπορεί να καλύψει απόσταση 50 χιλιομέτρων (κύκλος μετρήσεων κατά WLTP και 60χλμ κατά NEDC) λόγω της χωρητικότητας των 13.2kW/h της μπαταρίας του. Η παραπάνω αυτονομία καλύπτει τις ανάγκες των ημερήσιων διαδρομών στην πόλη ή τον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητες κίνησης έως τα 135χλμ/ώ. Όταν διαπιστωθεί χαμηλή ισχύς της μπαταρίας ή απώλεια πρόσφυσης, τότε στο παιχνίδι μπαίνει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης.

E-TENSE 4x4: HYBRID BY DS

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4

Με βάση τις εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές της Γαλλικής τεχνογνωσίας, κατασκευάστηκε το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4. Ένα μοντέλο με ισχύ 300ίππων και ροπή 450 Nm, κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, 50 χιλιόμετρα αυτονομία σε αμιγώς ηλεκτρική κίνηση (βάσει προτύπου WLTP) και σύστημα ανάκτησης ενεργείας κατά το φρενάρισμα ή την επιβράδυνση.

Επιδόσεις: 300ίπποι και 4κίνηση | 0 – 100 σε 6.5 δλ

Κατανάλωση/εκπομπές ρύπων (WLTP): Λιγότερο απο 2.2 λίτρα/100χλμ | Λιγότερο απο 49γρ CO2 ανά χλμ.

Απολαύστε την οδήγηση με απόλυτη ησυχία με την επιλογή ηλεκτροκίνησης του DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4. Η αυτονομία των 50 χιλιομέτρων (WLTP), αποδεικνύεται απόλυτα επαρκής για τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Αποτέλεσμα της γνώσης που αποκτήθηκε από τη συμμετοχή στους αγώνες Formula E, το σύστημα ανάκτησης ενεργείας κατά το φρενάρισμα, ή κατά την επιβράδυνση, μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική, παρατείνοντας με αυτό τον τρόπο τη ζωή των μπαταριών σας.

Η λειτουργία E-SAVE σας παρέχει αρκετή ενέργεια στην μπαταρία ώστε να διανύσετε τα τελευταία 10 ή 20 χιλιόμετρα της διαδρομής σας με 100% ηλεκτροκίνηση και χωρίς εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου ή ρύπους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα και να κυκλοφορήσετε στο κέντρο της πόλης όπου υπάρχουν απαγορευμένες περιοχές κυκλοφορίας οχημάτων.

Φορτίστε την μπαταρία σας σε ένα σταθμό φόρτισης ή μέσω οικιακής παροχής σε 1 ώρα και 45 λεπτά.

Η μπαταρία του DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 φορτίζει πλήρως σε 1 ώρα και 45 λεπτά από μία αποκλειστική παροχή 32A με ένα φορτιστή 6.6kW, ή σε έξι ώρες από μία συμβατική παροχή 8A.